DIVALI VIEREN WE SAMEN!!!

Divali wordt gevierd om het licht te verwelkomen in het leven. Het feest vindt haar oorsprong in het oude India, maar is ook in de huidige Westerse wereld van grote waarde.

Wij vieren Divali samen met u en tezamen met een geweldige line up van vocalisten en muzikanten.

Ujala viert samen met Meervaart DIVALI: hét Hindoestaanse ‘lichtjesfeest’ dat van oudsher gevierd wordt om het licht te verwelkomen in het leven. Maak het sprankelende Divalifestival samen mee!

Top vocalisten, waaronder Samsoon Khushi, Berry Damrie, Soujanya Garimella , Venkat Adapa, Devi Jagmohan, Indroniel Roy en Moumita Biswas geven acte de présence. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door AVISHKAR ORCHESTRA, onder leiding van Maestro Ronny Bhikharie.

Verder is er een inspirerend optreden van The Dutch Dholak Ensemble | SR Academy.

THEATER DE MEERVAARTIn de prachtige entourage van Theater de Meervaart in Amsterdam komt het samen vieren van Divali nog meer tot z’n recht. Prachtig licht, geweldig geluid, comfortabele stoelen maakt samen met het bijzondere publiek een geweldige ervaring.

DIVALIFESTIVAL
Zondag 23 oktober 2022 | Meervaart
15:00-16:00 Inloop
16:00-17:15 Divali Concert part I
17:15-18:15 Culinaire Intermezzo met Roti Mahal
18:15-19:30 Divali Concert part II
19:30-20:30 Divali brasa’s @foyer

KAARTEN
Ticket: 12,50 euro (2e rang)
Ticket: 17.50 euro (1e rang)

Voor deze voorstelling geldt er een Stadspaskorting!
Heb je een Stadspas met groene stip, dan betaal je slechts €2,50 per kaart. Stadspashouders met blauwe ruit krijgen €5,00 korting.

Reserveren kan alleen via: kaartverkoop@meervaart.nl Koop je kaart online

Wij wensen u alvast een SHUBH DIVALI toe!